Rolschaatsend naar het werk?

Gepubliceerd:

Welk vervoersmiddel nemen jouw medewerkers voor die kleine stukjes van kantoor naar het station? Deze vier milieuvriendelijke én opvallende alternatieven zijn ontworpen voor korte afstanden. 

 1. Rollin rollin rollin..op dit elektrische skateboard
  e-glide
  Dit opgevoerde skateboard haalt een snelheid halen van 30 kilometer per uur. En hij  kan ook door sneeuw en modder  ploegen. De E-Glide weegt vijftien kilo en heeft op een vlakke ondergrond een actieradius van 23 kilometer.
 2.  Ik heb een toe-toe-toeter op mijn… mini-scooter
  jack
  De elektrisch aangedreven scooter JACK brengt je medewerkers snel naar hun plek van bestemming. Het apparaat kan opgevouwen worden en past daardoor in vrijwel iedere auto. Ook gaat de JACK makkelijk mee in het openbaar vervoer. De scooter haalt een snelheid van 25 kilometer per uur en heeft een actieradius van 20 kilometer. Het is daarmee een prima milieuvriendelijke aanvulling op een (elektrische) auto. Het leasen van de JACK kan onder andere via Athlon.
 3. Balanceer op een eenwieler

  Op deze bijzondere self-balancing unicycle (SBU) hoef je je geen zorgen te maken over het trappen of het bewaren van hun evenwicht. Dat wordt allemaal door het apparaat zelf gedaan. Zuinig? Jazeker, maar in het begin is het wel even wennen. Onverwachtse bewegingen kunnen voor valpartijen zorgen.
 4. Rolschaatsen nieuwe stijl
  rocket skates
  Rolschaatsen is weer hip! Nooit meer bezweet op kantoor aankomen met deze gemotoriseerde rolschaatsen. Deze zogenaamde Rocket Skates wegen zes kilo en zijn eigenlijk bedoeld om op te dansen of mee te flaneren. Maar ga er ook gewoon mee naar je werk!
Nieuwsbriefbanner