Het zakelijk voordeel van de vliegende auto

Gepubliceerd:

Als jouw mensen hem toch eens konden leasen, die vliegende auto… Stel je voor, nooit meer staan ze in de file. Op weg naar het werk, op weg naar de klant. Wat levert de AeroMobil jou op?

Fluitend naar het werk. Met een vliegende auto behoort filestress voorgoed tot het verleden. En dus zijn je mensen opgewekter en beter uitgerust. En hebben ze meer tijd beschikbaar voor het verrichten van werkzaamheden die ze nou eenmaal niet in de auto kunnen verrichten. Kortom, ze zijn productiever. En dat levert jou dan weer een besparing op. Want met elk uur dat je medewerker minder in zijn leaseauto doorbrengt, bespaar jij € 26,25, zo onderzochten Mobiliteit.NU en Athlon.

Beleef de vliegende auto

Rijden wanneer we kunnen rijden en vliegen als rijden door dreigende filevorming niet de juiste oplossing lijkt. De AeroMobil zou wel eens hét antwoord kunnen zijn op de fileproblematiek.

Besparing door vliegende auto

Bovendien kan de AeroMobil gunstig zijn voor onze portemonnee. Want we staan met zijn allen in Nederland nogal wat uurtjes in de file. En dat leidt tot tijdverlies, meer brandstofverbruik en extra CO2-uitstoot. Volgens INRIX, verzamelaar en analist van file-informatie, stonden we in juli van dit jaar 2,9 uur stil en over een heel jaar genomen was dat zelfs 43 uur. Onderzoeksbureau TNO wist in opdracht van Transport en Logistiek Nederland (TLN) en verladersorganisatie EVO te becijferen dat files op de Nederlandse snelwegen het bedrijfsleven vorig jaar tussen de € 613 en € 797 miljoen heeft gekost. Hoe anders zou dat zijn met de vliegende auto!

 

Nieuwsbriefbanner